- Cum lucram
- Servicii
- Referinte
- Tarife
- Despre noi
- Contact

Typhoon Tax Audit in cateva cuvinte ...

Suntem o firma de contabilitate la curent cu ultimile modificari legislative in domeniu., sesizand implicatiile acestora asupra companiei dumneavoastra si  care in orice situatie va ofera cea mai potrivita solutie la problemele dumneavoastra.  

Firma este membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR).

Respectam  regulile deontologiei profesionale, garantand contractual confidentialitatea informatiilor gestionate in relatia cu clientul, atat in timpul colaborarii cat si dupa incetarea acesteia.

Oferta noastra vizeaza agentii economici de toate tipurile, cu capital mixt, strain sau integral romanesc, firme cu experienta cat si pe cele care se pregatesc sa intre pe piata, oferind consiliere cat si un pachet complet de servicii, dupa nevoile clientilor, asigurand servicii profesionale si de calitate.

Prin firma noastra de contabilitate dorim sa contribuim la corecta informare a agentilor economici asupra implicatiilor fiscale ale afacerilor pe care le deruleaza si la optimizarea cheltuielilor fiscale si nonfiscale ale acestora.

Experienta, promptitudinea si  seriozitatea  serviciilor sunt principii dupa care ne ghidam in activitatea noastra.

Principiile de baza pe care le aplicam in relatia cu orice partener de afaceri reprezinta esenta Typhoon Tax Audit: Seriozitate si Profesionalism!

 

TYPHOON TAX AUDIT
BUCURESTI , SECTOR 1, STR TURDA, NR 121, BL 5, AP 49
0721 560676

office@typhoon.ro